facebook

Esittelyni

Hei, olen Heidi 

Olen aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja itsestä huolehtimisesta. Aikuisiällä lopulta päädyinkin opiskelemaan alaa ja valmistuin sky-kosmetologiksi 2018.

Asiakaspalvelu on minulle sydämen asia ja siitä minulla onkin kokemusta jo yli 25 vuoden ajalta. 

Hoitola sarjaksi valitsin ranskalaisen Gerne’tic sarjan joka on kasveihin perustuvaa, kokonaisvaltaista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ensimmäinen tuote Synchro kehitettiin jo 1960-luvulla kolmannen asteen palovammojen hoitoon. 

Kosmetologina panostan hiljaisuuteen ja rauhallisuuteen hoitotilanteessa. Näin saat irtioton hektisestä arjesta. Panostan kokonaisvaltaiseen hoitokokemukseen, jonka vaikutus kestää pitkään. Olen saanut palautetta asiakkailtani rentouttavasta kosketuksesta. Olen kiinnostunut palautteestasi hoitokokemuksen parantamiseksi. Yhdessä löydämme Sinulle parhaiten sopivan tavan.

Pidän kovasti erityisesti kasvo- ja vartalohoitojen tekemisestä. Hoitolassani kasvohoito ei ole pelkästään kasvohoito, vaan kokonaisvaltainen rentouttava ja stressiä vähentävä hoito hierontoineen. Tunnen ammattiylpeyttä kun asiakas on hoidon jälkeen rentoutunut ja hyvällä mielellä.

 

Hoitolassa kanssani työskentelee kiltti whippet koira Amu.

 

Tervetuloa hoitoon            

 toivoo:                  Heidi       &      Amu 

               skykosmetologi               the whippet