facebook

Gernetic -hoitorituaali

Gernetic holistista medikosmetiikkaa, joka yhdistää parhaat ominaisuudet tieteestä sekä luonnosta.

Yli 50 vuotta intohimoa

 

Gernétic on ihon terveyteen keskittyvä filosofia – sekä elämäntapavalinta, joka syntyi yli 40-vuotta sitten Ranskan kaakkoisosassa, Tohtori ja Biologi Albert Laporten käsissä. 

 

Hänen uransa juuret olivat sairaalalääketieteessä sekä palovammoihin erikoistuneessa hoidossa. 

 

Gernétic International tuotteet ovat tulosta pitkästä tutkimuksesta  solubiologian parissa. Tutkimukset on suorittanut sarjan perustaja Tohtori ja Biologi Albert Laporte, jonka elämäntyö lääketieteen parissa erikoistui soluväliaineiden koostumukseen, vanhenemiseen sekä gerontologiaan.

 

Transdermaalista hoitoa

Työskennellessään palovammauhrien parissa Pariisissa ja Lyonissa, hän tajusi että palovammoilla oli sekä psykologinen että fyysinen vaikutus, josta seurasi muun muassa ruokahalun väheneminen. 

Laporte ja hänen tiiminsä yrittivät hallita tilaa imeyttämällä ravinteita laskimonsisäisesti, mutta palovammat eivät parantuneet. 

He kehittivät sairaalan laboratoriossa “cocktailin” joka sisälsi ravintoaineita ihovoiteen muodossa ja jota voitiin levittää iholle. Näin syntyi sarjan tärkein tuote, Synchro.

Päivien kuluessa tiimi havaitsi merkittävää parannusta iholla ja palovammojen paranemisprosesseissa, että uhrien henkisessä hyvinvoinnissa.

 

Synchro – voide vähensi palovammapotilaiden ihosiirteiden tarvetta jopa 47%

 

Ote Albert Laporten Nutricosmetica-lehden haastattelusta 

Urani aikana olen erikoistunut palovammojen hoitoon. Tiimini kanssa otimme koepaloja ihosta ja tutkimme, mikä on paras tapa uudistaa sitä. Sillä mitä olen oppinut kentällä työn parissa, ei ole ollut mitään tekemistä sen kanssa, mitä olen opiskellut yliopistossa. Pystyimme luomaan menetelmän ihon uudistamiseksi välttäen ihosiirteiden käyttöä. Ranskan Lyonin ja Alankomaiden Bewerwickin sairaaloissa palovammaosastoilla, joissa työskentelin – vältimme jopa 47% ihosiirteiden tarpeista. Menetelmämme perustui soluterapiaan, jossa imeytimme  ihon lävitse voiteen avulla tärkeitä ravintoelementtejä, jotka antoivat iholle sekä keholle mahdollisuuden uudistaa itsensä

 

Uran käännekohta

Tämä lääketieteellinen löytö ja keksintö kehotti Laportea tutkimaan tarkemmin hänen aikaisempaa uraansa, sillä lääkkeet joita hän oli tutkinut ja käyttänyt hoidossaan, hoitivat vain seurausta mutta eivät pureutuneet sairauden perimmäiseen syyhyn. 

Hän teki merkittävän päätöksen jättää perinteisen lääketieteen taakseen ja aloittaa soolouran, joka alkoi ihmissolujen tutkimuksella.

Solubiologian tutkimukset

Hän eristi soluja jokaisesta ihmiskehon elimestä ja analysoi ne tarkkaan mikroskoopin ja laboratoriotestien avulla.

Tarkkojen tutkimusten  avulla hän kykeni havaitsemaan puutteita, jotka vaikuttivat oleellisesti solutoimintaan sekä terveyteen.

Hän uskoi puutostilojen olevan liitoksissa ruokailutottumuksissamme, kehon assimilaatioprosesseissa ja elintarvikkeiden ravinneköyhyydessä (ruoan tehotuotanto, maaperän heikkeneminen ja torjunta-aineiden käyttö)

 

Labogersin alku

Näiden tarkkojen tutkimusten ja niiden analyysitietojen perusteella sekä palovammojen hoitoihin erikoistuneella osaamisella, hän perusti Labogersin.

Laboratorion lääketieteen – ja terveysalan asiantuntijoille sekä kauneudenhoitoalan ammattilaisille, joka tarjosi laajan valikoiman ihonhoitotuotteita jotka olivat kehitetty parantamaan kauneutta terveyden lähtökohdalta.

Sillä terve ja kaunis iho on aina heijastusta sisäisestä hyvinvoinnista.

Dr Spicule Medikaalinen Biomikroneulaus – neulaushoito ilman fyysisiä neuloja

Miten hoito toimii?

Saamme raaka-aineena käyttämämme sienen kaikkien puhtaimmista meri- ja järvivesistä.
Maailmanlaajuisesti johtavan, patentoidun uuttotekniikkamme avulla sieni uutetaan 99-prosenttisen puhtaaksi spongilla-neulausjauheeksi.
Spongilla-neulasten halkaisija on 15 µm, joka on vain 1/10 ~ 1/3 hiuksen paksuudesta.
Ihmisen iho koostuu kolmesta pääkerroksesta. Nämä ovat epidermis, dermis ja hypodermis. Perinteisiä ihonhoitotuotteita käytettäessä vain muutamat pienimolekyyliset aktiiviset ainesosat voivat imeytyä epidermikseen ja vaikuttaa siihen. Suurin osa aineista jää ihon pinnalle, tuottamatta sille hyötyä.
Kun spongilla-neulasia hierotaan ihoon, miljoonat mikroneulaset tunkeutuvat ihoon eri kulmista ja eri syvyyksiin.
Spongilla-neulaset muodostavat ihoon miljoonia mikrokanavia, joiden avulla aktiiviset ainesosat pääsevät ihon kerroksiin, jopa syvälle dermikseen asti.
Spongilla-neulaset eivät imeydy ihoon, vaan ne poistuvat kehosta vähitellen 48-72 tunnin kuluttua epidermiksen uudistuessa.
Spongilla-neulaset edistävät aktiivisten ainesosien imeytymistä ja stimuloivat samalla tyvisolujen jakautumista, tehostavat ihonalaista mikroverenkiertoa, edistävät kollageenin uusiutumista, epidermiksen uusiutumista ja parantavat ihon rakennetta.

Hoitoa ei voida tehdä jos:

1. Aktiivinen autoimmuunisairaus, kilpirauhasen toimintahäiriöitä, sydän- ja verisuonisairauksia.
2. Henkilöille, joilla on erityisen herkkä tai vaurioitunut iho.
3. Henkilöille, joilla on allergioita kasvojen alueella.
4. DR. SPICULE -hoito sopii tehtäväksi aikaisintaan kuukauden kuluttua, jos iholle on tehty muu syvävaikutteinen tehohoito kuten: laserhoito, injektiohoito, syvä kemiallinen kuorinta tai perinteinen mikroneulaus.

Hoidon jälkeen

1. Vältä ihon koskettelua ja meikkaamista hoitopäivänä.
2. Hoidon jälkeisenä päivänä kasvot puhdistetaan hellävaraisesti vedellä ja miedolla puhdistusaineella sekä kosteutetaan kevyesti taputtaen.
3. Käytä hellävaraista puhdistusainetta 3~5 päivän ajan DR. SPICULE -hoidon jälkeen. Alkoholipitoisen tuotteen, saippuan tai kuorivien tuotteiden käyttö ei ole sallittua palautumisvaiheen aikana (7 vuorokautta).
4. Voit kosteuttaa kutisevaa ihoa voiteella ja kasvovedellä lempeästi taputtelemalla.
5. Käytä kosteuttavaa ja rauhoittavaa kasvonaamiota.
6. Iho saattaa kuoriutua kolmantena-neljäntenä päivänä hoidon jälkeen.
7. Älä raaputa kuivia ja kutisevia alueita. Anna ihon kuoriutua luonnollisesti.
8. Muista suojata iho fysikalisella aurinkosuojatuotteella hoidon jälkeen.
9. Vältä voimakasta auringonvaloa hoidon jälkeen, sillä iho on hyvin herkkä UV-säteille toimenpiteen jälkeen. (Pigmenttimuutoksia saattaa esiintyä, jos iho altistuu auringonvalolle ilman aurinkovoidetta).
10. Hoitopäivänä tulee välttää alkoholia, saunomista ja voimakasta liikuntaa.

Heti hoidon jälkeen iholla tyypillisesti esiintyy:

Punoitusta, pientä turvotusta ja kuumottavaa tunnetta, iho saattaa olla hellä ja kosketusherkkä. Reagoiva iho saattaa olla hyvinkin punainen.
Päivä 2:
Iho alkaa rauhoittua, mutta on edelleen hellä, kutiseva ja kosketusherkkä. Saattaa näyttää tavallista tummemman väriseltä.
Iho voi tuntua kuivalta. Joskus akneihoille saattaa ilmaantua uusia näppylöitä, olemassa oleva akne vähitellen
puhdistuu ja kuoriutuu.
Päivä 3-4:
Kutina häviää, ihon sävy on tummempi, iho on kiinteän tuntuinen mutta karhea; useimmilla iho kuivuu ja alkaa
kuoriutua; joillakin on lievää paikallista kutinaa; kuorinta ei välttämättä näy, jos iho on ohut tai jos hoitoaika on
ollut lyhyt.
Päivä 5:
Joillakin asiakkailla on edelleen jatkuvaa kuoriutumista ja kuivuutta.
Päivä 6-7:
Ihon kuorinta hidastuu ja iho alkaa vähitellen uudistua; ihohuokoset ovat supistuneet, iho on kirkas, pigmentaatio vähenee, juonteet vähenevät, iho tuntuu kiinteältä ja akne helpottaa merkittävästi.

Hoidot myydään täydellisenä neljän hoidon kokonaisuuksina, joihin sisältyy:

– mikroneulausaine,
– sen jälkeen käytettävä hoitoseerumi,
– naamio
– kotihoitoon käytettävät ampullit.

Laitehoidot

Oxygeneo+- happikuorinta 

OxyGeneo tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2-kuplia, jotka tunkeutuvat ihon pintakerrokseen. Tämä runsaasti hiilidioksidia sisältävä ympäristö saa aikaan fysiologisen reaktion, Bohrin efektin, jonka seurauksena kudoksen happipitoisuus kasvaa ja samalla verenvirtaus lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee.  

 

3-in-1 Kolme käsittelyä yhdellä hoidolla!

Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys – kaikki yhdellä kertaa!

OxyGeneo -hoito sopii kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille.

OxyGeneo -käsittely voidaan tehdä osana

täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset.

4 HOITOVAIHTOEHTOA

BALANCE CHARCOAL FACIAL

GENEO BALANCE  -hoito puhdistaa  ja rauhoittaa rasvoittuvaa ihoa parantaen sen rakennetta ja ulkonäköä.

Vaikuttavina aineina mm.: bambuhiili, camu camu -uute, manteli- ja sitruunahapot, karitevoi.

REVIVE RED ALGAE FACIAL

GENEO REVIVE -hoito virkistää väsynyttä ihoa, silottaa hienoja juonteita ja parantaa kokonaisvaltaisesti ihon rakennetta ja ulkonäköä.

Vaikuttavina aineina mm.: punalevä, kahvihappo, ferulahappo, retinyylipalmitaatti, jojoba- ja arganöljyt, vanilija- ja peltokorteuutteet.

ILLUMINATE VITAMIN C FACIAL

GENEO ILLUMINATE -hoito tasoittaa ihon sävyä, parantaa pigmenttiä ja uudistaa ihoa.

Vaikuttavina aineina mm.: kojihappo, opuntiauute, alpha-arbutin, C-vitamiini, argan- ja jojobaöljyt, kaarna- ja peltokorteuutteet.

HYDRATE SPIRULINA FACIAL

GENEO HYDRATE -hoito kosteuttaa ja elvyttää kuivaa ja väsähtänyttä ihoa jättäen sen virkistyneeksi, pehmeäksi ja täyteläiseksi.

Vaikuttavina aineina mm.: spirulina, laktobionihappo, niasiiniamidi, Swertia Chirata, hyaluronihappo, B- ja E-vitamiinit.

TriPollar RF® -hoito

Radiotaajuushoitoja (RF) on käytetty turvallisesti ja tehokkaasti lääketieteellisissä laitteissa jo pitkään, ja viimeisen

vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut yksi esteettisen lääketieteen avainteknologioista.

Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon.

TriPollar RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RFvirta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.

Välittömät tulokset: kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy jo yhden hoitokerran jälkeen

Pitkän aikavälin tulokset: solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu, ja iho näyttää ja tuntuu selvästi

kiinteämmältä.

 

RF kasvohoidossa:

 • Lisää aineenvaihduntaa
 • Kiinteyttää ja silottaa
 • Aktivoi ihosolujen uusiutumista
 • Lisää kuonan poistumista
 • Lisää hapen ja ravinteiden saantia
 • Aktivoi lymfakiertoa

Suositellaan sarjahoitona 1-2krt/vk, 4-8krt     Ylläpitohoito 1-2kk välein

 

Radiofregrenssi hoito

 • perustuu energiaan joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia
 • hyödyntää moninapaisia käsittelyelektrodeja, jotka johdattavat radioaaltoja ja PDT fotoneita suoraan ongelmakohtiin.
 • energia on kontrolloitua ja rajoitettu käsittelyalueelle (ei leviä)
 • moninapaisuus mahdollistaa keskitetyn kohdistuksen ja saa aikaan nopeita tuloksia
 • lämmittää keskitetysti kaikkia ihon kerroksia
 • lisää aineenvaihduntaa ja stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa
 • kihartaa olemassa olevaa kollageenia, joka vaikuttaa kiinteytävästi
 • lämpö rentouttaa verisuonia kuristavia lihaksia ja verisuonet pystyvät kuljettamaan enemmän ravinteita ja happea, kuonan poistuminen paranee
 • KontraindikaatiotSydämen tahdistin, syöpä ja kasvaimet, ihosairaudet, tulehdustilat kehossa, silikonit tai metalliset osat, täyteaineet hoitoalueella, raskaus, neulaton mesoterapia/kavitaatio tehty lähiaikoina, erittäin herkkä iho, skleroderma (sidekudossairaus), ei rintahoitoihinYKSIN TAI YHDESSÄOxyGeneo™ & TriPollar® -yhdistelmähoidolla vieläkin paremmat tulokset!

  Yhdistelmähoito herättää ja elvyttää ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Lisäksi iho kiinteytyy. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen

  hoitokerran jälkeen, ja sarjahoidolla tehostetaan vaikutusten tehoa ja kestävyyttä.

  TriPollar RF ja OxyGeneo yhdessä parantavat ihon pintakerrosten laatua pitkäkestoisesti.

  Ihanteellinen hoito, jolla saat säteilevän ihon vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta!

  Geneo+ -hoidot eivät vaadi toipumisaikaa, joten voit välittömästi palata normaalien toimiesi pariin. Suosittelemme

  kuitenkin käyttämään aurinkosuojavoidetta 24h hoidon jälkeen.

   

  ULTRAÄÄNIHOITO

  emmi®-skin ultraäänilaite

  emmi®-skin ultraäänilaite värähtelee maks. 72 miljoonaa kertaa minuutissa ja mm. 

  • parantaa pH-arvoa 
  • vilkastuttaa ja normalisoi aineenvaihduntaa 
  • vilkastuttaa kollageenisynteesiä 
  • kiihdyttää imunesteen poistumista
  • vahvistaa verenkiertoa 
  • tuhoaa ihokerrosten bakteereita 


  TÄRKEÄÄ: Ultraääni-ihonhoitotuotteen emmi®-skin käyttö tapahtuu ilman liikettä ja painetta. Ei rasita ihoa edes herkillä alueilla.

  emmi®-skin on ainoa laite, joka käyttää homogeenisesti tarkennettua ultraääntä, ja ultraäänigeneraattorin asemoinnilla saadaan aikaan 100-prosenttinen vaikutus ihoon ja kudokseen. Ultraäänitaajuus on optimoitu hoitavaan käyttöön iholle terveen ja kauniin ihon saamiseksi ja ennalta ehkäisevään ihon ja kudoksen hoitoon.


  Käyttäjien kokemuksia emmi®-skinistä:

  • Jokaiselle ihotyypille ilman sivuvaikutuksia 
  • Käyttö ilman liikettä ja hankausta, ihanteellinen myös erittäin herkälle iholle 
  • Puhdistaa hyvin ei pelkästään ihon vaan myös ihohuokoset 
  • Ihohuokosten puhdistus suurentaa hengittävää ihoaluetta jo ensimmäisen käytön jälkeen, erittäin hyvä tunne 
  • Puhdistuksen ansiosta ihohuokoset kasvavat alhaalta ylöspäin, minkä ansiosta ihosta tulee sileä, puhdas ja pehmeä
  • Hellävarainen, ilman liikettä tehtävä kuivien ihohilseiden poisto ensimmäisen käytön jälkeen ilman ”hiovaa tunnetta”
  • Vaikuttaa paitsi ihoon myös ihon alla oleviin kudoksiin jopa 12 mm syvyyteen asti
  • Hyvä ihon verenkierto – ei enää kalpeaa, epätervettä ihoa 
  • Sopii ylä- ja alaluomille – auttaa silmänympärysrenkaita vastaan! 
  • Kiinteyttää kaulaa ja kaula-aukkoa luonnollisella tavalla! 
  • Ylähuulen rypyt silottuvat! 
  • Huulten verenkierto vilkastuu, ja ne näyttävät täyteläisemmiltä ja upeilta – ihan ilman botoxia! 
  • Vilkastuttaa solun jakautumista ja kollageenikuitujen uusiutumista! 
  • Haalentaa kämmenselässä olevia maksa- ja pigmenttiläiskiä 
  • Hyvä poskien ihon ja otsan, leuan ja kaulan alueen verenkierron parantamiseen ja kiinteytymiseen kollageenivoiteella 
  • Auringonpolttama ”paranee” nopeammin!! 
  • Auttaa luufinneihin (miliumi) 
  • Tehoaa nopeasti mustapäihin ja akneen 
  • Auttaa lihasjännitykseen 
  • Poistaa sarveiskalvoa 

  Kontraindikaatiot

  Pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, syöpä, kasvaimet, sydämen tahdistin, oireinen sydänsairaus, epänormaali verenpaine, verenvuototauti, implantit, täyteaineet, kauneusleikkaus (varoaika), raskaus, kilpirauhasen sairaudet, heikko fyysinen kunto, hiusverisuonten turpoaminen.

Vartalohoidot

Gertherapy-muotoileva vartalohoito

Vartalon kauneuden säilyttämisessä on otettava huomioon erilaisten ongelmien aiheuttajat ja jokaisen henkilön erityistarpeet. Gerneticin vartalohoitolinjasta löytyy tarkkaan soveltuva hoitotuote jokaiselle ongelmatyypille, joille jokaiselle on oma perussyynsä.

Ikääntyminen, raskaudet, hormonaaliset muutokset ja toistuvat painon vaihtelut aiheuttavat muutoksia vartalon muotoihin, sekä heikentävät ihon joustavuutta, kimmoisuutta ja kiinteyttä. Tuotteet tuovat kohdennetun ja äärimmäisen vaikuttavan tehon jokaiseen yksilölliseen tarpeeseen.
Lymfakiertoa aktivoiva vartalonhoitoneste, rasvakertymiä hajottava voide, selluliittivoide, kiinteyttävä voide, geeli venymäarpien hoitoon ja verisuonia korjaava seerumi ovat tuotteita kotihoitoon joiden lisäksi hoitolahoidossa käytetään hoitoa tukevia ammattinaamioita.
Säännöllinen kotituotteiden käyttö, viikoittainen lymfahoito sekä kerran kuussa tehtävä hoitolahoito takaa tuloksen. Huomioithan myös ruokavalion.
Hoitolassa hoito aina aloitetaan sekä lopetetaan ottamalla asiakkaasta tarkat mitat nilkoista ylös vyötärölle asti.

Lymfahieronta

On käsin tehtävä hoitomuoto, jolla pyritään lymfa- eli imunestekierron ja tukemisen, sekä elimistön toiminnan tasapainottamiseen. Hieronta on kevyttä pumppaavaa liikettä. Rytmillisen pumppauksen tehtävänä on nopeuttaa imunesteiden virtausta imusuonissa. Paino on vähäinen ja vaikuttaa hermostoon rauhoittavasti mikä saa asiakkaan yleensä nukahtamaan hoidon aikana. Suomalaisten kosmetologien käyttämä menetelmä perustuu Vodder-lymfaterapiaan.

Kosmetologisen lymfahieronnan vaikutukset:

 • Vähentää kuona-aineita ihossa
 • Parantaa ihon väriä
 • Vähentää turvotusta ja ennalta ehkäisee sen syntyä
 • Rentouttaa
 • Rauhoittaa ihoa
 • Tehostaa hoitoaineiden imeytymistä
 • Tukee muita kosmetologisia hoitomenetelmiä

Lymfan hoitoaiheita:

 • Väsymyksen aiheuttama turvotus

 • Harmaa ja huonosti toimiva tai epäpuhdas iho
 • couperosa
 • Herkkä, punoittava iho
 • Epäpuhtauksien poiston aiheuttama punoitus
 • Solujen uusiutuminen aktivoituu
 • Ikääntyvä tai ikääntynyt iho
 • Arvet -suhteellisen tuoreet
 • Traumat, kirurgian ennen-/jälkeen hoidot
 • Tehokkaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla, minimi 1-2/vk
 • Vasta-aiheet lymfahoidossa 
 • Pahalaatuiset kasvaimet
 • Syöpäleikkaus – lääkärin konsultaatio
 • Ei sädehoidon aikana
 • Akuutit ihosairaudet/tulehdukset
 • Akuutit tulehdukset ja sairaudet elimistössä   – myös hammastulehdukset
 • Verisuonitukokset   – pinnalliset 1kk, syvät 2kk
 • Vaikeat sydämen toimintahäiriöt
 • Sairaudesta aiheutuva turvotus   – esim. sydämen tai munuaisten vajaatoiminta
 • Paha allergia/astma Lymfa voi aktivoida
 • Imusuoniston sairaudet
 • Munuaissairaudet
 • Tulehtunut vaikea kystinen akne

Klassinen hieronta

Kosmetologin tekemä klassinen kokovartalohieronta on kevyttä ja rentouttavaa hierontaa. Hieronta vaikuttaa lihasjännitystä vähentävästi, kiinnikkeitä rikkovasti ja arpikudoksia pehmentävästi, jolloin elastisuus ja aineenvaihdunta palautuu. Hieronta auttaa useimmiten migreeni- ja lihasjännitysperäiseen päänsärkyyn, reumaattisiin sairauksiin (esim. nivelreuma ja selkärankareuma), jotka aiheuttavat kipua, jäykkyyttä ja toiminnallisia rajoituksia tuki- ja liikuntaelimistössä.

Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma ”käsialansa”, eli tapansa soveltaa otteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Erilaisista tyyleistä huolimatta hieronnan tavoite on aina sama: tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa hänen mahdollisia vaivojaan sekä ennaltaehkäistä tulevia vaivoja.

Klassinen hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti. Se vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita, avaa pieniä verisuonia ja auttaa elimistöä kuljettamaan verta puhdistettavaksi. Klassinen hieronta vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia, parantaa nivelten liikkuvuutta ja lievittää kipua.

Gernétic hierontaöljyt

Huikea de beaute -kauneus- ja hierontaöljy
Ominaisuudet: Uudistaa solukalvoja, muotoilee vartalon kudoksia ja suojaa ihoa. Sen antioksidanttinen vaikutus tekee öljystä ikääntymistä ehkäisevän työkalun. Se taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja ehkäisee riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin.
Vaikutukset: Ravitsee, pehmentää, tasoittaa ja rauhoittaa. Edistää lymfaneste- ja hiusverenkiertoa. Vahvistaa ihon pinnan lipidikalvoa, parantaen kosteutusta. Sopii äärimmäisen hyvin herkälle iholle. Tasoittaa, vähentää stressiä, energisoivat, poistaa toksiineja, stimuloi immuunijärjestelmää ja vastustaa sieni-infektioita. Vähentää nivelkipua, kramppeja ja ruoansulatushäiriöitä. 

 

Huile de massage -hierontaöljy
Ominaisuudet: On korvaamaton hierontaöljy, joka auttaa rentouttamaan lihasten jännitystiloja. Tuotteessa on rypäleensiemenöljypohja, johon on lisätty eteeristä rosmariini- ja laventeliöljyä. Hierontaöljy jättää ihon pehmeäksi ja miellyttävän tuoksuiseksi. Hierontaöljyn sisältämien eteeristen öljyjen vuoksi tuotetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Rentouttava, nesteitä ja tukoksia poistava, kiputiloja poistava, parantaa verenkiertoa sekä lymfanestekiertoa.

 

Kontraindikaatiot

Antibioottikuuri (sen loputtua tulee varmistua, että se on myös tehonnut)

Bakteerien, virusten tai sienten aiheuttamat infektiot

Hemofilia (verenvuotosairaus)

Kuume

Krapulaisena tai päihteiden alaisena

Hoitamaton syöpä ja tutkimattomat kasvaimet

Tarttuvat iho- ja muut taudit

Ihotunnon menetys tai merkittävä alenema (esim. ääreishermostonhalvaus)

Keskushermostoperäinen halvaus

Yliherkkyys tuotteelle.

Ihosairaudet, allergiat, astma.

Ei saa käyttää jos olet raskaana tai imetät, eikä pienille lapsille.

Suositellaan käymään suihkussa ennen vartalohoitoihin tuloa,  

näin jää mahdollisuus hoitavien öljyjen vaikuttaa 12h ajan.