facebook

PALVELUT & HINNASTO

Rentoudu, virkisty, uudistu

Hoitolassani panostan kokonaisvaltaiseen hoitokokemukseen, jossa sinä saat rentoutua ja koet olosi hoidon jälkeen virkistyneeksi ja uudistuneeksi.

Palveluvalikoimasta löydät kasvo- käsi- ja vartalohoidot sekä ripsien ja kulmien värjäyksen ja muotoilun. Lisäksi tarjoan kauneushoitolassani turvallisia ja miellyttäviä Geneo+ radiofrekrenssi- eli rf-hoitoja sekä Oxygeneo hapetushoitoja.

Hoidoissani käytän holistista Gernetic International -medikosmetiikkasarja.

Katso alta lisätietoa palveluista ja varaa oma aikasi kauneudelle.

Kasvohoidot

 

Gertherapy-kasvohoito – yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa, 90min

111€

Yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoito ottaa huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet ja ongelmien aiheuttajat. Hoito sisältää kaikki Gerneticin suosittelemat hoitorituaalin vaiheet sekä jalkahieronnan kasvonaamion vaikutuksen aikana.

1. Valmistelu – Puhdistus ja lempeä kuorinta ihotyypin mukaisesti
2. Stimulaatio – Ihoa stimuloivat hoitoseerumit
3. Aktivaatio – Ihotyypin ja heijasteiden mukainen “tilkkutäkki”-sijoittelu hoitotuotteista
4. Uudistus – Lempeä effleurage-hieronta kasvoille sekä decolteelle ravitsevalla voideyhdistelmällä
5. Vahvistus – Tehostamme imeytymistä sekä vaikutusta ammattinaamiolla
6. Suojaus – Ihotyypille soveltuvin päivävoide

 Lisäpalvelut:

+Puhdistus ultraäänellä sekä tarvittaessa mekaaninen puhdistus +15min / 15€

+Oxygeneo-happikuorinta +30min / 50€

+Rf-hoito +30min / 50€

+ LED-valohoito + 20min / 20 €

Saatavilla myös Gertherapy -vartalohoito!

Lue lisää Gernetic-hoidosta www.gernetic.fi/hoitorituaali

Laitehoidot

Lue lisää hoidoista Geneo+

 

Oxygeneo+ -happikuorinta, 60min

99€

+ decolte/kämmenselät +30min 50€

Tämä hoito on erityisen tehokas, sillä se sisältää kolme käsittelyä yhdellä kertaa. Samassa tulevat sekä ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys. OxyGeneo -käsittely voidaan tehdä osana täydellistä kasvohoitoa tai itsenäisenä pikahoitona, jolla on välittömät vaikutukset. 

 OxyGeneo tuottaa lukemattoman määrän pieniä CO2-kuplia, jotka tunkeutuvat ihon pintakerrokseen. Tämä runsaasti hiilidioksidia sisältävä ympäristö saa aikaan fysiologisen reaktion, Bohrin efektin, jonka seurauksena kudoksen happipitoisuus kasvaa ja samalla verenvirtaus lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee. 

Valittavana 4 eri hoitolinjaa: 

BALANCE CHARCOAL FACIAL  – puhdistaa  ja rauhoittaa rasvoittuvaa ihoa parantaen sen rakennetta ja ulkonäköä. Vaikuttavina aineina mm. bambuhiili, camu camu -uute, manteli- ja sitruunahapot, karitevoi.

REVIVE RED ALGAE FACIAL – virkistää väsynyttä ihoa, silottaa hienoja juonteita ja parantaa kokonaisvaltaisesti ihon rakennetta ja ulkonäköä. Vaikuttavina aineina mm. punalevä, kahvihappo, ferulahappo, retinyylipalmitaatti, jojoba- ja arganöljyt, vanilija- ja peltokorteuutteet.

ILLUMINATE VITAMIN C FACIAL – tasoittaa ihon sävyä, parantaa pigmenttiä ja uudistaa ihoa. Vaikuttavina aineina mm. kojihappo, opuntiauute, alpha-arbutin, C-vitamiini, argan- ja jojobaöljyt, kaarna- ja peltokorteuutteet.

HYDRATE SPIRULINA FACIAL – kosteuttaa ja elvyttää kuivaa ja väsähtänyttä ihoa jättäen sen virkistyneeksi, pehmeäksi ja täyteläiseksi. Vaikuttavina aineina mm. spirulina, laktobionihappo, niasiiniamidi, Swertia Chirata, hyaluronihappo, B- ja E-vitamiinit.

Kiinteyttävä Rf-hoito 60min

99€

Alkupuhdistus, Rf-hoito, uudistus ravitsevalla voideyhdistelmällä ja lempeä ayurvedaan pohjautuva effleurage-hieronta, loppuvoiteet.

TriPollar® RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.

Oxygeneo+ ja kiinteyttävä Tripollar Rf-hoito 90min

149€

Laitehoidot 3 kerran sarjahoito -10%

Laitehoito 5+1 sarjahoito = osta 5 hoitokertaa, saat kuudennen ilmaiseksi!

LED-valohoito 50min

45€

Sisältää alkupuhdistuksen + valohoidon + loppuvoiteet

LED-valohoito on helppo, kivuton ja turvallinen hoito, joka uudistaa ihoa luonnollisella tavalla. Hoito sopii esimerkiksi ihon kiinteytykseen, lievän/keskivaikean aknen hoitoon, ruusufinnin ja punoituksen hoitoon sekä haavan tai arven paranemisen nopeuttamiseen. 

Valohoidon teho perustuu valojen ihon solutoimintaa aktivoivaan vaikutukseen, joka uudistaa ja parantaa ihoa. Näin saadaan aikaan hyvä kosmeettinen tulos ilman arpia.  

Valohoidon optimaalinen teho saavutetaan, kun hoitoa tehdään sarjahoitona. Suosituksena on tehdä vähintään 5 kerran sarjahoito, mieluiten jopa 10-12 hoitokertaa. 

Led-valohoito kasvohoidon yhteydessä 20 € 

Värjäykset

Kestovärjäyksissä käytän saksalaista RUCK® ripsien ja kulmakarvojen väriä.

RUCK®  -värille on ominaista hellä ja matala-allergeeninen koostumus. Viisi perusväriä tekevät houkuttelevan tuloksen mahdolliseksi jokaiselle silmätyypille. Värjäys on kestävää, voimakasta ja hyvin juoksevaa, jotta levitys on tasaista.

Värivaihtoehtoina ovat sini-musta, ruskea, grafiitti, vaaleanruskea, musta.

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

30€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

36€

Kulmien muotoilu

22€

Kasvohoitojen yhteydessä:

Kulmien kestovärjäys

15€

Ripsien kestovärjäys

15€

Käsihoidot

Ihanan lempeä ja hellivä käsihoito sopii niin käsien hoitamiseen kuin omaksi rennoksi hetkeksi.

Spakäsihoito 60 min

60€

Käsihoitoon sisältyy kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lakkaus, naamio ja hieronta.

Kuorinta, naamio ja hieronta muun hoidon yhteydessä

28€

Vartalohoidot

Rentouttava klassinen kokovartalohieronta, 90min

91€

Kosmetologin tekemä klassinen kokovartalohieronta on kevyttä ja rentouttavaa hierontaa joka vähentää tunnetusti myös stressiä. Aluksi saat nauttia raikkaasta kivennäisaine-mineraalijuomasta, jonka sisältämät kalcium-magnesium sekä muut ainesosat ovat tehokkaita rentouttajia sisäkautta ja vaikuttavat myös nesteiden poistumiseen.

Ennen hierontaa vartalo kuivaharjataan, jonka jälkeen pääset nauttimaan rentouttavasta kokovartalohieronnasta 60 min. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Hieronnassa käytän Gernetic’in hoitavia kasviöljyjä.  

Hoidon kokonaisaika 90min.

Klassinen hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti. Se mm. vilkastuttaa verenkiertoa, lisää hapen ja ravinteiden kulkua, poistaa kuona-aineita, avaa pieniä verisuonia ja auttaa elimistöä kuljettamaan verta puhdistettavaksi. Klassinen hieronta vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia, parantaa nivelten liikkuvuutta ja lievittää kipua. Se auttaa useimmiten myös migreeni- ja lihasjännitysperäiseen päänsärkyyn, reumaattisiin sairauksiin (esim. nivelreuma ja selkärankareuma), jotka aiheuttavat kipua, jäykkyyttä ja toiminnallisia rajoituksia tuki- ja liikuntaelimistössä.

 

Gertherapy–vartalohoito yksilöllistä ja kokonaisvaltaista hoitoa 90min

98€

Yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoito ottaa huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet ja ongelmien aiheuttajat. Gerneticin vartalohoitolinjasta löytyy tarkkaan soveltuva hoitotuote jokaiselle ongelmatyypille, joille jokaiselle on oma perussyynsä. Esimerkiksi ikääntyminen, raskaudet, hormonaaliset muutokset ja toistuvat painon vaihtelut aiheuttavat muutoksia vartalon muotoihin, sekä heikentävät ihon joustavuutta, kimmoisuutta ja kiinteyttä. Tuotteet tuovat kohdennetun ja äärimmäisen vaikuttavan tehon jokaiseen yksilölliseen tarpeeseen.

Hoidon kulku:

Hoitolassa hoito aina aloitetaan sekä lopetetaan ottamalla asiakkaasta tarkat mitat nilkoista ylös vyötärölle asti. 

1. Valmistelu – Puhdistus ja lempeä kuorinta 
2. Stimulaatio – Ihoa stimuloivat hoitoseerumit
3. Aktivaatio – Ihotyypin ja heijasteiden mukainen “tilkkutäkki”-sijoittelu hoitotuotteista
4. Uudistus – Lempeä hieronta 
5. Vahvistus – Tehostamme imeytymistä sekä vaikutusta ammattinaamiolla
6. Suojaus – Ihotyypille soveltuvin päivävoide

Säännöllinen kotituotteiden käyttö, viikoittainen lymfahoito sekä kerran kuussa tehtävä hoitolahoito takaa tuloksen. Huomioithan myös ruokavalion.

 

Kasvojen marmapiste -hieronta

 

Kasvojen marmapiste -hieronta, 45 min

46 €

Sisältää uudistavat ja ravitsevat voiteet, joiden imeytymisen aikana suoritan marmapisteiden käsittelyn.

Marmat vastaavat akupisteitä. Jopa 80 % kehon jännitystiloista voidaan laukaista pään alueen marmapisteiden käsittelyllä. Ayurvedisessa hieronnassa stimuloidaan marmaenergiapisteitä pyörittävillä hierontaliikkeillä. Marmapisteiden stimulointi voi parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi.

 

Jalkahieronta

Jalkojen hieronta, 45min

40 €

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys ja kuorinta sääriin asti, naamio ja 30min hieronta.

 

Lymfahoidot

Lymfahieronta on käsin tehtävä hoitomuoto, jolla pyritään lymfa- eli imunestekierron ja tukemisen, sekä elimistön toiminnan tasapainottamiseen. Hieronta on kevyttä pumppaavaa liikettä. Rytmillisen pumppauksen tehtävänä on nopeuttaa imunesteiden virtausta imusuonissa. Paino on vähäinen ja vaikuttaa hermostoon rauhoittavasti mikä saa asiakkaan yleensä nukahtamaan hoidon aikana. Suomalaisten kosmetologien käyttämä menetelmä perustuu Vodder-lymfaterapiaan.

Kosmetologisen lymfahieronnan vaikutukset:

  • Vähentää kuona-aineita ihossa
  • Parantaa ihon väriä
  • Vähentää turvotusta ja ennalta ehkäisee sen syntyä
  • Rentouttaa
  • Rauhoittaa ihoa
  • Tehostaa hoitoaineiden imeytymistä
  • Tukee muita kosmetologisia hoitomenetelmiä

Kasvot 60min

62 €

Vatsa-alaraajat 60min

62 €

KAIKKI HINNAT SISÄLTÄVÄT ALV 24%